Mellan regnskurarna

Igår hann jag ut och köra ett kort och intensivt pass på banan mellan regnskurarna. Göran var lite stel i början och man märker vilken skillnad det är från att de går på bete och rör sig hela tiden jämfört mot nu när de står installade. Det märks på hans humör oxå att han var mer ”nöjd” över att komma in en stund i somras jämfört mot nu. Men det är väl en period av omställning nu.

Gårdagens pass hade jag bestämt att vi skulle köra igenom dressyrprogrammet för LB. Efter lite uppvärmning i skritt och trav körde jag igenom det. I första halvt snett igenom saktade kan av till skritt då han tyckte jag böjde runt honom för mycket. Resten av programmet gick väldigt bra, den första ökningen var väl inte heller den bästa men den andra var bättre. Backningen blev lite sned men han backar utan problem.

Tränade även lite galoppfattningar i slutet och då hade vi fått sällskap av Eva och Goofie som skulle tömköra. Så då lämnade jag med varm hand över banan till dem.

20130917-081401.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s