Otrogen

Igår var jag otrogen Göran med att bra göra stallsysslorna och borsta honom. För att senare åka till Bränninge för att tömköra Nenne och Poppe. Vi började med Nenne och hon kändes fin och alert efter betet och vilan. Alla kommandona satt där de skulle och hon kändes riktigt trevlig. Det var nog bra för henne med lite sommarledigt.

Poppe den lilla ponnyn som jag tömkörde för första gången för några veckor sen, kändes mer tillfreds idag då vi lärde känna varandra mest första gången. Han undrade dock om jag verkligen menade allvar när jag la tömmen runt rumpan, men efter några varv i springtrav lugnade han ner sig och började lyssna på mig och slappna av och även han kändes mycket trevlig. Det vi ska träna på med honom är galoppfattningar speciellt i högervarv, där tycker han det är väldigt jobbigt att just fatta. När han sen har galopperat några steg går han fint. Ska se om jag kan få fram några bilder från igår. Det blev ju även lite mörkt då setas lampor på ridbanan var ur funktion, så Hanna och Maja satte igång bilarna och deras lampor, så lite ljus fick vi.

Idag är det kvällsfodring och körning på schemat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s