Stallrutiner

Nu är det höst, hästarna är installade och det börjar mörkt vid stallet runt kl 20.00. Visserligen så är det varmt och skönt än och det tackar jag för. Igår hade jag kvällsstallet och det kändes väldigt ovant samt att jag behövde mocka. Tänk va fort man vänjer sig av med saker. 🙂

Igår tog jag och Göran en prommis i skogen, han hade energi för ett maraton kändes det som. Tänkte att vi skulle ha en trevlig prommis och njuta av framgångarna i söndags, men han hade helst sett att jag hade dragit fram vagnen.

20130910-162927.jpg
Såhär mörkt var det i skogen strax innan åtta igår kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s