Roadtrip

Eftersom de lovade regn på förmiddagen så hoppade jag och Marcus över vår förmiddagsprommis och istället hoppade vi in i bilen och gjorde en roadtrip till Bro och Börjes som öppnat där. Jag blir som ett barn i en godisbutik när jag går in i en hästaffär. Marcus sov hela turen dit och turen hem.

Det blev lite grejer med hem, ett schabrack, täcke, finmaskigt hönät, hängare till det och flugmedel. Ett tredelat bett blev oxå även svampar och reflexer. Jag kanske har glömt något men det får så vara 🙂

Innan resan gick hemåt satt vi utanför på den enda bänken vi kunde hitta och där var det även en rökruta för de anställda som jobbar i köpcentrumet, lukten av askkopp osade över oss. Men Marcus brydde sig inte ett dugg och åt som en häst. Sen for vi hem på 45 minuter 🙂 skönt att slippa köer!

20130704-190635.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s