Svullet öga

Det börjar bli lite av rutin att Pontus följer med till stallet om dagarna, det börjar svårt att åka utan honom. Det som värmer i hjärtat på en kusk är när sonen frågar om vi kan åka vagn. Men som sagt så har Göran vila och hur mycket det än kliar i körtarmen är det stopp i tre veckor till 🙂

Idag hade Göran ett lite svullet höger öga, det blev att badda med koksaltlösning. Jag tror att det är något djur/insekt som varit framme. Inbillade mig att det blev lite bättre när vi väl lämnade honom i hagen.

Det jag även gjorde var att tvätta skapet då det var en del geggit där som luktar illa enligt mig iaf. Jag har väldigt svårt för den lukten. Göran tyckte det var skönt när jag höll på och tvätta där.

Vi avslutade med att Pontus red en sväng på Göran, idag ville han ha något att hålla i utom manen så jag satte på ett par tyglar i grimman. Vilket gjorde Pontus hel nöjd. Han satt där så stolt som en tupp.

20130627-215839.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s