Tömkörning x 2

Idag var det Bränninge som stod på schemat och tömkörning av Nenne och Lillan. Idag var det fart i Nenne vill jag lova och det var superkul att tömköra henne när hon hade eget påskjut. Hon har ett väldigt trevligt steg och rörelsen i benen är det inget fel på heller.

Det där med att skritta fram tycker hon är helt onödigt så vi avslutade med skritt i stället. Hon kändes väldigt mjuk och stabil iaf så vi körde ett ganska kort men intensivt pass. Började även att flytta in rumpan lite på henne längs långsidorna, då hon hade eget driv. Där har vi något att träna vidare på.

Lillan däremot fick vi använda pisken lite på för att få fram henne ordentligt. Men när hon väl trampar på och jobbar med den övre muskellinjen är hon oxå riktigt fin. Det vi måste jobba på med henne är att runda henne ordentligt i båda sidor då hon gärna vill skjuta ut bogen i stället. Hon kom loss och blev mjuk och fin. Sen blev hon lite rädd för Pontus oxå som var med och lekte lite vid sidan om 🙂

Pontus fick rida Lillan från ridbanan till stallet och det tyckte han var riktigt roligt. Men dagens höjdpunkt för honom var kattungarna som han fick sitta inne hos. De var så söta och lekfulla.

20130623-223214.jpg

20130623-223236.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s