Kväll i stallet

Idag blev det en kvällstripp till stallet. Pontus var med och idag red han på Göran upp från hagen och ven ner till hagen efter vår lilla körtur. Idag blev det en tur längs vägen mot Balingsta i alla gångarter. Medan jag plockade och fixade med Göran efter turen körde jag in en skottkärra till Pontus så han fick börja ösa ut torv ur boxen. Den ska ju tömmas och målas nu under sommaren och han tycker att det är så kul att skotta ut ur boxen. Men hans första kommentar när han gick in i boxen var: mamma, jag ser inget bajs här inne 🙂

20130615-230902.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s