Tömkörning av Ella

Tömkörde Ella idag på ett nytt ställe då hon bytt stall tillfälligt för att hon ska tävla fälttävlan i helgen i Nynäshamn. Idag började vi i högervarv och det är hennes svåra varv. Efter uppvärmning och mycket lång och låg form gick hon riktigt bra i det varvet. När det var dags att byta varv var lite trött och jag fick jobba ganska mycket för att få till det i det varvet oxå. Till slut fick jag igenom galoppfattningar i vänster varv, men sen var hon väldigt trött. Det är väldigt intressant med hästar, nu när jag har tömkört henne några gånger vill jag testa henne lite och pressa för att se hur mycket jag kan pressa. Vi har helt klart galoppfattningar att träna på, men det är alltid kul att ha något att jobba med.

Duktiga Ella, jag önskade dem även lycka till på tävlingen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s