Lugn dag

Idag har jag jobbat och Göran fick ta det lugnt och strosa i hagen idag. Igår när jag kom till stallet och tog in honom var han rund och fin om magen. Han tyckte jag var lite jobbig som ledde upp honom till stallet för att borsta. Jag longerade honom även lite på banan för att se så han kunde röra sig över huvudtaget.

Får se vad vi hittar på i morgon, jag är lite stugen på att tömköra honom i skogen 🙂

I morgon har vi även dagiskalas för Pontus och hans bästa kompis som fyller år på samma dag den 9 juni. På söndag har vi kalas för släkten. En helg med massa kalas och tårta. Jag kommer se ut som Göran om magen efter denna helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s