Här var det liv i luckan

Idag var det fart i Göran, det märks att han saknat att få göra något och inte bara behöva stå i boxen. Vi tog en liten tömkörningssväng i skogen på vägen sen var jag tvungen att gå in på ridbanan för att trava och flytta honom lite. Jag kunde inte se någon markering alls 🙂

När vi var ute i skogen kom det två hästar galopperandes och Göran ville mer än gärna följa med dem. Han trava runt mig i fem varv tror jag innan lugna ner sig. Jag ble inte ens arg på honom utan bara log och tog det som ett friskhetstecken.

Hjälpte även en annan tjej i stallet med att lastträna sin häst. Jag fick stå inne hos honom och prata och ge lite morötter och efter en liten stund var ha inne och vi åkte en liten sväng. Nästa gång ska vi lasta ur på inte hemmaplan för att se lasta på oc åka hem igen. Vi tränar på olika saker i stallet 🙂 Men det är alltid kul att hjälpa varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s