Stalltjänst

Idag hade jag utsläppet i stallet och jag släppte även ut Göran i en liten gräshage precis utanför stallet. Han blev så glad av att få gå ut även om han haltade ut. Hälsan vill inte ge med sig än. Vi får se om hovis hittar något i morgon när hon kommer.

Nu har han ingen sko på höger fram men det verkar inte göra någon skillnad. Han fick vara ute i ca 1,5 h medan jag fixade i stallet och tog en fika. Jag passade även på att borsta honom ute och det tyckte han var mysigt.

Fick även svar på träckprovet igår och det var bara Göran som behöver avmaskas, men han hade inte mycket mask om man jämför med förr om åren. Han börjar bygga upp ett eget försvar, han börjar bli en stor kille nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s