En halt ponny

Idag när jag kom till stallet så hade jag båda barnen med mig så det var redan bestämt att jag inte skulle göra mycket med Göran. Lillkillen sov i vagnen så jag och Pontus mockade, fixade höpåsar och vatten. Vi gick även ner till hagen för att borsta av Göran lite och det var då jag reagerade på att han i något steg haltade till. Då var det bara att gå upp och hämta grimman för att se hur han gick. Han haltade lite då och då, så jag hoppas att det bara är att han är lite ömfotad efter skoningen. Får se hur han rör sig i morgon om det inte är bättre blir det ett samtal till hovis.

Fortsättning följer… I morgon är det en hel drös i stallet som ska åka till Gladö och tävla dressyr lätt B. Lycka till säger jag till dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s