Veckouppdatering

Denna vecka har det varit fullt upp vill jag lova. Vi har blivit en 3 barnsfamilj under veckan då vi har en 11-årig brorsdotter på besök, då den familjen har fått tillökning och är kvar på BB. Göran blev riden både i tisdag och onsdags av olika ryttare men endå. Idag fick han vila och det var han inte så nöjd över vill jag lova, inte jag heller jag vill ju köra 🙂

Imorgon har jag insläpp i stallet igen då våra ordinare stalltjej har lite svårt att hinna med just nu då hon har två jobb och lite annat att stå i. Jag har inte varit och tömkört några andra hästar heller då det varit fullt upp med 3 barn och Göran, det känns oxå lite trist. Det rycker liksom i den tarmen 😉

Snart är vi tillbaka i de gamla gängorna igen. Lägger in bilder från veckan i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s