Dressyrkörning på ridbanan

Jag är så glad över att vår ridbanan är ganska hård, perfekt att köra på med andra ord. Vi gjorde lite volter, åttvolter övergångar och backning. Kändes lite bättre än i måndags men det är långt kvar till perfekt. Men han fick jobba idag för svettig blev han, skummis till o med.

Måste även tillägga att Göran fyller år idag, är ganska glad över att jag kom ihåg det. Förr om åren har jag alltid kommit på det i efterhand. Anledningen till att jag kom ihåg det i år är nog att jag tittat mycket i hans pass på sistone.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s