Dyr ponny i snö

Även idag hade jag utsläppet i stallet. Lika som igår var jag där strax efter klockan 6. När alla bestyr var avklarade så selade jag på Göran och gav oss ut på vägen mot Balingsta. Han var så himla bra och lyssnade på mig och framåt, vi mötte även skidåkare som han inte mer än tittade på. Förr har han tyckt att de var superläskiga. Det var helt enkelt en bra dag, med lite snö som dalade ner mellan solglimtarna. Men när jag kom hem snöade det ännu mer. Hoppas varje dag på att det ska bli varma vårdagar snart.

Kan även glädjas åt ett par kompisar, de ena fick sin morganhingst godkänd idag på Axvalla och AB-premierad. Samt en annan kompis som var på en pay and drive, dressyr, idag och vann det hela. Grattis till er båda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s