Lördagsmorgon i stallet

Var i stallet strax efter klockan 6 i morse. Det första jag gjorde av att ta tempen på hästen som hade 39-graders feber igår. Nu på morgonen var den nere på 37.3. Så himla skönt! Hon var sitt normala jag och åt som hon brukar.

Sen var det kraftfoder de ville ha och täckesbytningen efter det. Sen är det alla höpåsar man envisas med att släpa ut alla på en gång, för man vill ju inte gå två gånger. 10 stycken à 2 kg. Jag var klar i stallet med allt och därifrån strax innan klockan 8. Jag var tvungen att tänka igenom att jag gjort allt.

Göran ska bli riden idag så motionerat honom är det jag inte gjort.

Jag skickade även ett mms till hästägaren med den febriga hästen så hon kunde se att hästen mådde bra. Hon uppskattade det mycket, det kulle jag också gjort. För om det är något man oroar sig för så är det sina djur och sina barn. Jag hoppas hon kunde somna om efter det.

Nu ska jag och Pontus strax gå iväg och dansa 🙂 Lördagen fortsätter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s