7 plusgrader och sol

Idag har jag börjar jobba igen efter föräldraledigheten och åkte till stallet efter att jag kom hem. Då Pontus varit hemma idag var han full av energi så han fick följa med till stallet. Det känns lite lyxigt att det var sol och en massa plusgrader när vi kom dit vid klockan fem på eftermiddagen.

Tog även ut en friskvårdstimme på jobbet så idag har jag tränat oxå 🙂

Göran var riktigt taggad när vi var ute i skogen med vagnen och han kunde nog ha varit ute hur länge som helst. Men det blev en vanlig sväng med alla gångarter och en glad Pontus med i vagnen. Idag ville Pontus säga sakt av till Göran när det var dags för det, så nu kan han alla kommandon till de olika gångarterna. Men det som är roligast är helt klart hepp som betyder galopp.

Pontus hjälpte mig även att lägga in en torvbal i boxen till Göran.

Jag har starka funderingar på att vara med på en utställning där de har bruksklasser i maj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s