Hovslagare och en ny bekantskap

Idag var Lena hovslagare och skodde om Göran. Han höll på med sina dragningar i benen, speciellt i fram. Men men någon gång ska vi väl bli av med den dumheten oxå. Idag var faktiskt Marcus vaken när Lena kom och det är första gången han är det. Han satt upp i vagnen och tittade intresserat tills han tröttnade. Då var det bara att lägga honom ner och börja gunga vagnen. Till slut gav han upp och somnade så sött, tidsmässigt var detta ungefär halvvägs in i skoningen.

Runt lunchtid åkte jag och Marcus till Lövsta och träffade Emilia och Malte. Malte har jag fått äran att tömköra i morgon för Emma. Det var första gången jag träffade honom, men Emilia har tömkört honom mycket och det märktes. Anledningen till att jag ska tömköra honom i morgon är att jag är så sjukt taggad att träna men jag tror inte lurvbollen Göran orkar med två dagar av tuff Emma träning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s